fbpx

+10.000 Glade kunder

5/5

4,7 stjerner på TrustPilot

Plus Size Jeans

Hos Sigensgaard tilbyder vi moderne tøj til plus size kvinder. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af plus size jeans, og mangler du derfor et par lækre bukser til at fremhæve de skønne kurver? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeans er et must til enhver garderobe, og det skal ikke være en undtagelse hos kvinder med kurver. Derfor findes der naturligvis plus size jeans, som sidder behageligt på benene og fremhæver din krop.

Plus size jeans til kvinder

Jeans er næsten ikke til at undvære i en moderne og alsidig garderobe, uanset hvilken alder du har. Jeans kan nemlig bruges til det meste. De gør sig godt med en skjorte eller blazer, når du er på job. De er perfekte sammen med din yndlings top eller habitjakke, når du skal i byen. Jeans kan kort sagt bruges til alt, og de skal passe til dig – ikke omvendt. Plus size jeans er bukser, som giver ekstra plads til mave, bagdel og lægge med respekt for det faktum, at ingen mennesker er bygget ens. Bukserne findes i et utal af typer, materialer og pasforme, og vi har helt sikkert også en favorit til dig. Du finder plus size jeans i slimfit og som skinny jeans, der sidder tæt ind til kroppen. Match dem for eksempel med en kort kjole eller en smuk tunika. Er du en lille smule mere til det rå look, er et par baggy jeans eller bukser med regular fit nok mere dig. For eksempel med et ripped look eller bootcut, så du kan have dem på sammen med dine yndlingsstøvler eller -sneakers. Match dem med en hvid t-shirt og en klassisk cowboy- eller læderjakke.

Mode til plus size kroppen

Bag Sigensgaard sidder en kvinde med kærlighed og erfaring for tøj og mode. Erfaringen for at være selvstændig strækker sig også over mange år, hvor alle størrelser har haft interesse. Det har dog i lang tid været plus size tøj online, der har været den helt store passion. Mode er individuelt, og derfor kigger og lytter jeg meget på gæsterne i butikken. De mange lækre produkter produceres i Frankrig og Italien sammen med en masse andre danske mærker, og derfor er du garanteret højeste kvalitet.

Find det perfekte par plus size jeans

Hos Sigensgaard er der garanti for, at du finder lige præcis det par plus size jeans dame, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både slimfit, skinny, mom jeans, boyfriend jeans i sort, blå, grå, med mønster, slid, stonewash og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken slags pasform dine jeans plus siz skal have, så kan du finde dem her. Fælles for alle disse typer jeans er, at de er i høj kvalitet, hvilket betyder, at med stretch stof de er behagelige at have på hele dagen, samtidig med at du kan få glæde af dem i meget lang tid. Disse bukser kan både bruges til hverdag som arbejdsbukser og til festlige lejligheder, og derfor kan du med stor fordel fylde garderoben op med disse bukser.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde moderigtigt tøj til enhver moderne plus size kvinde har vi hos Sigensgaard også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Andre købte også

Kurv 0