fbpx

+10.000 Glade kunder

5/5

4,7 stjerner på TrustPilot

PLUS SIZE UDSALG

SPAR OP TIL 80%

At finde flot tøj i større størrelser kan ofte være en udfordring, og det er ikke altid nemt at finde tøj, der både sidder godt og ser godt ud. Men hos Sigensgaard er der gode nyheder til alle, der leder efter plus size tøj på udsalg! Hos os finder du nemlig et stort udvalg af tøj i større størrelser til stærke priser, så du kan føle dig godt tilpas og selvsikker uden at blive ruineret. Gå på jagt i vores spændende udvalg og find dit næste yndlingstøj – god fornøjelse!

Viser 1–24 af 47 resultater

Bekymringsfrit tøj i høj kvalitet

Du behøver ikke længere at bekymre dig om, hvorvidt du kan finde tøj i den rette størrelse, for hos Sigensgaard har vi et stort udvalg af tøj i større størrelser til kvinder med lidt krøller på siden af maven. Vi har alt lige fra flotte kjoler til behagelige bukser og bluser, så du kan sammensætte en garderobe, der passer til dig og din stil. Hos os er der ingen begrænsninger – du kan være sikker på at finde noget, der matcher dine ønsker og behov. Der har længe været et begrænset udvalg af tøj til kvinder med lidt flere kurver, men det begynder endeligt at ændre sig! Hos Sigensgaard forstår vi at ingen kvinde har den samme stil og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af forskellige stilarter og designs. Skab din drømmegarderobe i dag med hjælp fra Sigensgaard!

Kvalitetstøj på plus size udsalg

Alle vores produkter er af høj kvalitet, og selvom du får dem til en billig pris på vores udsalg, bliver du ikke skuffet over kvaliteten. Vi går op i, at det tøj, vi sælger, skal sidde godt og føles behageligt, så du kan føle dig godt tilpas. Vi sørger også for at have en række forskellige stile og farver, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dig og din personlige stil. Hos os er komfort en prioritet og derfor er alt vores tøj både behageligt og flot. Vi ved, at det kan føles uoverskueligt at skulle lede efter plus size tøj på udsalg, som både er flot, passer og ikke koster en hel formue. Derfor er vores udsalg det perfekte sted at starte, når du skal opgradere din garderobe. Her kan du finde alt fra dametøj i plus size på udsalg til hverdagen, til udsalg på dametøj i plus size til festlige anledninger, og med vores priser kan du tillade dig at smide lidt flere designs i kurven.

Boost din selvtillid med det perfekte tøj til din unikke krop

Hos Sigensgaard, har vi siden 1992 været opmærksomme på, at det kan være svært at shoppe tøj til kvinder med lidt flere former, især online. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Vi er tilgængelige både på mail og telefon, så du kan få den hjælp, du har brug for, hvis noget driller eller du har spørgsmål om vores produkter. Det skal være nemt og bekvemt for dig at shoppe hos os. Sig farvel til dårlige shopping oplevelser og goddag til behageligt og flot tøj der med garanti vil booste din selvtillid.

Hvorfor købe dit plus size tøj på udsalg hos Sigensgaard?

Alt i alt er der mange gode grunde til at kigge forbi Sigensgaard, hvis du er på udkig efter plus size tøj på udsalg. Vi har et stort udvalg af tøj i større størrelser, som både er flot og passer godt. Vores produkter er af høj kvalitet, og du kan være sikker på at finde noget, der matcher dine ønsker og behov. Og med vores stærke priser kan du roligt opdatere din garderobe uden at blive ruineret. Vi står også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Så kom og kig forbi vores udsalg, og skab en garderobe, du vil elske! Vi står klar til at give dig en masse selvtillid med tøj der passer perfekt til dig.

Kontakt os for hjælpe og vejledning

Hos Sigensgaard bestræber vi os på at give dig en god oplevelse hver gang, du besøger vores webshop eller fysiske butik. Derfor sørger vi også altid for at levere dine produkter med lynets hast samt at tilbyde en kundeservice, der er over det sædvanlige. Det betyder også, at vi altid står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte sidde inde med. Du skal være velkommen til at skrive en mail til os på sigensgaard@sigensgaard.dk eller give os et opkald på 24 64 50 75. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig! Foretrækker du at handle dit tøj i en fysisk butik, så kan du også besøge vores flotte butik i på adressen Østergade 1A – 9800 Hjørring, hvor du finder et lige så imponerende udvalg. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din garderobe – god fornøjelse!

Andre købte også

Kurv 0