fbpx

+10.000 Glade kunder

5/5

4,7 stjerner på TrustPilot

Adia

Hos Sigensgaard tilbyder vi moderigtigt tøj til enhver moderne plus size kvinde. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af tøj fra Adia, og mangler du derfor noget moderne tøj i højeste kvalitet, som er behageligt at have på? Så er du kommet til det helt rette sted. Uanset hvilken type kvindekrop man har, så er modetøj er et must til garderoben, og det skal ikke være en undtagelse for plus size kvinder, derfor kan du med stor fordel tage et kig på, hvad Adia tilbyder. Dette tøj er skabt til kvinder med former, og derfor er der med garanti også noget for dig.

Adia – modetøj til plus size kvinder

Kvindekroppen er fantastiske, og vi ser alle meget forskellige ud. Nogle er spinkle og nogle er curvede, men uanset hvordan vi ser ud, skal der være plads til, at vi alle kan få lov til at gå i noget tøj, som vi synes er fedt og behageligt. De spinkle kroppe kan typisk bære alt, men det skal heller ikke være svært at finde flot og lækkert tøj, hvis man er plus size, og her er Adia et godt bud på noget flot og behageligt tøj, som sætter sig flot på kroppen. Adia fashion er et attraktivt mærke til plus size-segmentet, hvor stilfuldt, råt og afslappet mødes – koordineret i et feminint look. Med fire årlige kollektioner vil Adia udfordre og tilbyde mode med et twist til kvinder i størrelse 40 til 54. Kollektionerne byder på de nyeste trends i en kommerciel og attraktiv prisklasse. Hver kollektion fra Adi tilbyder et komplet udvalg af essentielle modeartikler, som giver kvinder en garderobe fuld af alt, hvad de har brug for for at klæde sig op eller ned til enhver lejlighed.

Mode til plus size kroppen

Bag Sigensgaard sidder en kvinde med kærlighed og erfaring for tøj og mode. Erfaringen for at være selvstændig strækker sig også over mange år, hvor alle størrelser har haft interesse. Det har dog i lang tid været plus size tøj online, der har været den helt store passion, og derfor er jeg stolt forhandler af modetøj til plus size kvinder. Mode er individuelt, og derfor kigger og lytter jeg meget på gæsterne i butikken. De mange lækre produkter produceres i Frankrig og Italien sammen med en masse andre danske mærker, og derfor er du garanteret højeste kvalitet.

Stort udvalg af tøj fra Adia

Hos Sigensgaard er der garanti for, at du finder lige præcis det tøj fra Adia, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både jeans, kjoler, jakker, bluser, strik og meget mere. Du kan finde det perfekte sæt tøj fra Adia, uanset om det er til hverdag eller fest. De forskellige styles byder på enkle designs, mens andre findes med mønstre og i fine farver. Fælles for alle styles er, at de er produceret i høj kvalitet, således kan du få glæde af det i meget lang tid. Tøjet fra Adia findes i størrelserne 42-54, og på den måde kan du også finde noget, der passer lige præcis din krop. Du kan selv mixe og matche de forskellige stykker tøj og skabe din egen stil, hvor du kan udtrykke din personlighed. Tøjet fra Adia er utrolig moderne, og kan derfor passe ind i enhver garderobe, hvorfor du også sagtens kan bruge tøjet fra din garderobe sammen med.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde moderigtigt tøj til enhver moderne plus size kvinde har vi hos Sigensgaard også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Andre købte også

Kurv 0